6942993174 Αγγελή Χρήστου 8, Κορωπί, Αττική karras.dimitris@yahoo.com
Καρράς Δημήτρης
Οικοδομικές Εργασίες Κορωπί Αττική - Κεραμοσκεπές - Προκάτ Σπίτια Κορωπί Αττική

 

Η εταιρεία του εργολάβου οικοδομών Καρρά Δημήτρη, στο Κορωπί Αττικής, ασχολείται με κεραμοσκεπές, θερμοπροσόψεις, γενικές ανακαινίσεις, υπεργολαβίες οικοδομών, ξύλινες στέγες, γυψοσανίδες και επενδύσεις πέτρας. Πρόκειται για επιχείρηση 2ης γενιάς με παράδοση και αξιοπιστία στον τομέα των οικοδομικών εργασιών. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή τους. 

Το προσωπικό μας είναι άρτια εξειδικευμένο και ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση. Σε όλα τα έργα μας χρησιμοποιούμε υλικά άριστης ποιότητας, τα οποία σε συνδυασμό με τη λεπτομερή εργασία διασφαλίζουν ένα άρτιο και ανθεκτικό αποτέλεσμα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κατασκευές μας.

Κεραμοσκεπές

Κεραμοσκεπές

Ασχολούμαστε με ξύλινες στέγες, κεραμοσκεπές, στέγαστρα, παράθυρα οροφής, χαγιάτια και πέργκολες παντός τύπου με εφαρμογές σε μπαλκόνια, βεράντες και σοφίτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκάτ Σπίτια

Προκάτ Σπίτια

Μέσα από την μακρά πορεία της στα προκάτ σπίτια, η εταιρία μας, παρέχει σε κάθε πελάτη της, την ευκαιρία να αποκτήσει το σπίτι των ονείρων του, στο σχέδιο που επιθυμεί, παρέχοντας παράλληλα την καλύτερη εργονομία, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γυψοσανίδες

Γυψοσανίδες

Η εταιρεία του εργολάβου οικοδομών Καρρά Δημήτρη ασχολείται με τη μελέτη και εφαρμογή γυψοσανίδων και ψευδοροφών έχοντας κύριο γνώμονα την ποιότητα κάθε κατασκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις

Μονώσεις - Θερμοπροσόψεις

Η εταιρεία μας με επικεφαλής τον εργολάβο Καρρά Δημήτρη καινοτομεί στον τομέα των μονώσεων ταράτσας και θερμοπροσόψης αναλαμβάνοντας πλήρεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ